● Informacje Mechaniczne
Rasa: bagienny x drzewny (+ ślad genów rajskich)
Dziedziczony Atrybut: Moc, Zręczność, Aparycja, Percepcja
Adopcja: Budowniczy Ruin jest Piastunem z atutem Mentora. Po 3 naukach Umiejętności można po nim dziedziczyć Atrybut tak, jakby był rodzicem biologicznym.
Uwaga! Obecnie dostępna tylko adopcja jajka/ pisklaka. W "niedalekiej" przyszłości planowana rodzina z Selebi.
● Informacje o rodzicu
Budowniczy Ruin (Wasak) jest z natury łagodny i przyjazny. Bywa bojaźliwy, chyba, że kogoś broni. Lubi rozmowy i psoty, a przy tym posiada bogatą wiedzę o Wolnych Stadach, którą chętnie się dzieli. W stadzie pełni rolę Piastuna – opiekuje się młodymi smokami, a tym starszym pomaga, jeśli jest taka potrzeba. Sam jest znajdą, więc nie ma w Wolnych Stadach praktycznie żadnych korzeni (z których zdawałby sobie sprawę), ani nie dysponuje dziedziczonym bogactwem. Zżyty jest natomiast ze swoją przybraną rodziną: Opowiastką Kuglarza, Rytuałem Pokotu i Jednym Słowem. Ma też w stadzie (jak i poza nim) wielu znajomych i przyjaciół.
● Informacje inne
Wymagania: Jedyna moja prośba to taka, by planowana postać nie była na siłę patologiczna. Może być trudna, mieć problemy, czy mutacje, ale nie chciałbym by swoim zachowaniem psuła zabawę innym.
Gracz: Jako gracz mogę zaoferować swój czas, jak również wsparcie przy nauce zasad osobom nowym na forum. Sam częściowo poświęcam się na forum rolom MG i MF, więc zasady nieźle ogarniam.
Kontakt: Najlepiej Discord, użytkownik (tenebaris).
Budowniczy Ruin
otwarte
- Budowniczy Ruin
- Piastun Mgieł
Wasak Mszysty
- Stado: Mgieł
- Wzrost: 1,5 m
- Księżyce: 56
- Rasa: Bagienny x Drzewny
- Opiekun: Ebrill (Opowiastka Kuglarza)
- Mistrz: Veir (Ołtarz Wyniesionych)
- Partner: Selebi (Pokorna Łuska)
- Kompani

Budowniczy Ruin
A: S: 1| W: 4| Z: 3| M: 4| P: 3| A: 3
U: B,PŁ,L,Skr,Śl,Kż,Prs,A,O,MA,MO: 1| W,MP: 2
Atuty: Wiecznie Młody; Boski Ulubieniec; Chytry Przeciwnik; Mentor;
Licznik słów: 224
| Link: | |
| BBcode: | |
| Ukryj linki do postu |
Chcesz dołączyć do gry?
Musisz mieć konto, aby pisać posty.
Nie masz konta? Załóż je, aby do nas dołączyć!
Zapraszamy do wspólnej rozgrywki na naszym forum.
Rozwiń skrzydła i leć z nami!